luni, 4 mai 2009



Toata lumea stie si crede ca prietenii sunt importanti.


Da, intr-adevar, sunt foarte importanti. Un umar pe care sa plangi atunci cand iti e greu, o mana care te ajuta sa iesi din incurcaturi, un sfat primit la timpul potrivit, un zambet cald cand restul lumii te priveste cu dispret... Da, sunt importanti.


E bine sa ai alaturi de tine persoane cu care te potrivesti, care te completeaza. Aceia sunt prietenii. Iesiti impreuna, va distrati... si daca si in momente de cumpana sunt alaturi de tine, merita pretuiti. Ei stau langa tine cand ceilalti iti intorc spatele, si tu la randul tau trebuie sa faci la fel. De fapt, nu trebuie, o faci dezinteresat, o faci pentru ca asa simti, pentru ca tii la persoana respectiva si ii esti recunoscator ca te-a ajutat la momentul potrivit...


Si doare cand prietenul te dezamageste... Cand iti dai seama ca nu e tocmai asa cum il credeai tu... Si culmea, reusea sa se prefaca bine, pe durata unei lungi perioade de timp... Si tu nu il vedeai, si daca altii incercau sa iti deschida ochii ii luai apararea, la urma urmei "ce stiu ei"... Ajungi sa te trezesti la realitate, care vine peste tine ca un dus rece... Si iti repune in functiune simturile... si atunci incepe sa te doara. Dar nu e ceva insuportabil :) Se trece peste... dar raman resentimente, inevitabil !


Si totusi, exista prietenii care dureaza o viata intreaga...

Chiar daca trec ani de zile fara ca cele doua persoane sa tina legatura strans... nu se uita. Cand se reintalnesc sunt la fel ca inainte, ca si cum timpul nu ar fi trecut peste ei, fara sa lase goluri, nu intervine uitarea...


fericiti oameni :)

Un comentariu:

  1. si totusi eu zic ca daca timpul trece si prietenii nu mai vorbesc,trec anii ..si nu va mai fi la fel..Vor fi straini:)
    depinde si de oameni,si de cat tin unul la celalalt:)

    RăspundețiȘtergere